TEN HAVE Change Management verlengt overeenkomst met KNHB

De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) heeft afgelopen zaterdag tijdens het Nationaal Hockeycongres een nieuw contract ondertekend met TEN HAVE Change Management. De overeenkomst tussen beide partijen is verlengd tot en met 2021.

TEN HAVE Change Management is een organisatieadviesbureau dat gespecialiseerd is in het begeleiden van organisaties bij complexe of ingrijpende veranderingen. Inmiddels is TEN HAVE Change Management al 15 jaar als official supplier betrokken bij de KNHB. TEN HAVE Change Management heeft daarmee bijgedragen aan het versterken van de hockeyverenigingen in Nederland én de KNHB.

Erik Gerritsen, directeur KNHB: “De veranderkundige ervaring die TEN HAVE Change Management met zich meebrengt helpt de hockeybond en de hockeyverenigingen vooruit wanneer het gaat om onze strategie en de daaruit voortvloeiende noodzaak te veranderen. De afgelopen jaren heeft TEN HAVE ons als KNHB begeleid bij het inrichten van een nieuwe organisatie, afgestemd op de uitdagingen van de toekomst. Tevens leverde TEN HAVE regelmatig een bijdrage aan de professionele ontwikkeling van onze verenigingen. Wij zijn dan ook blij met de continuering van onze samenwerking.”


Ton Speet, partner van TEN HAVE Change Management: “Wij zijn gelukkig met de voortzetting van onze samenwerking met de KNHB, die zich in de komende jaren zal toespitsen op een programma dat wij samen gaan vormgeven over de hockeyvereniging van de toekomst. De toekomstige context waarin hockeyverenigingen opereren vertoont over de verenigingen heen verschillen en overeenkomsten. Wij gaan op zoek naar archetypen van hockeyverenigingen die in de toekomst onderscheiden kunnen worden, aansluitend op verschillen in de context. Vervolgens vragen wij ons af wat dit betekent voor de (organisatie-)inrichting van de verenigingen. Tenslotte vertalen wij dit naar bedieningsconcepten voor de KNHB, zodat deze de verenigingen optimaal kan blijven ondersteunen. Tijdens het Nationaal Hockeycongres van afgelopen week hebben wij hierover al enkele interessante brainstormsessies met verenigingsbestuurders gehad.”

Op de foto: Erik Gerritsen, directeur KNHB en rechts Ton Speet, partner van TEN HAVE Change Management. Fotocredits KNHB / Koen Suyk.