TennisDirect wordt official supplier KNLTB

Tennisshop TennisDirect en de KNLTB starten per vandaag een intensieve samenwerking. Vanaf heden is de grootste online tennisshop in de Benelux official supplier van de tennisbond.

De KNLTB heeft met TennisDirect gekozen voor een partner bij wie niet alleen tennissers, maar ook verenigingen, coaches en trainers vrijwel alle denkbare tennisproducten op een centrale plek kunnen aanschaffen. KNLTB-leden profiteren extra van de samenwerking door gerichte acties met ledenvoordeel.

Door de samenwerking is de webshop van TennisDirect de centrale plek geworden waar de tennisbond meer specifieke materialen kan aanbieden voor verenigingen, coaches en trainers. Een voorbeeld hiervan zijn materialen voor Tenniskids, het KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. De zachte, gekleurde tennisballen die bij Tenniskids worden gebruikt, waren voorheen voor een selecte groep beschikbaar. Door de nieuwe samenwerking met TennisDirect zijn deze materialen via de webshop van TennisDirect voor iedereen te verkrijgen. Zo maakt de KNLTB Tenniskids voor iedereen beschikbaar.

Guido Koekkelkoren, directeur van TennisDirect is blij met de nieuwe samenwerking: ‘De samenwerking tussen TennisDirect en de KNLTB biedt voordelen voor beide partijen, maar vooral voor alle tennissers in Nederland. Zowel als vereniging, trainer, tennisschool, senior of junior, kun je bij TennisDirect terecht.”

Erik Poel, algemeen directeur van de KNLTB, zegt over de samenwerking: "Door de samenwerking met TennisDirect bieden we ons productaanbod breder aan en kunnen we tennissend Nederland beter informeren over de aanschaf van producten. Zo bundelen we de expertise van de KNLTB met de productkennis van TennisDirect.”