TOTO sponsort ook Nederlands vrouwenvoetbal

TOTO is met ingang van komend seizoen ook sponsor van vier clubs uit de Vrouwen Eredivisie. Vanaf dit weekend is het logo te zien op de mouw van PSV, sc Heerenveen, ADO Den Haag en FC Twente.

Met deze clubs is een sponsorovereenkomst voor drie jaar getekend. TOTO was al partner van het Nederlands Elftal en hoofdsponsor van de TOTO KNVB Beker. Eind juli kwam daar de sponsoring van tien eredivisieclubs bij, waardoor de steun van TOTO aan het Nederlandse voetbal nog groter werd. Nu voegt TOTO daar ook de vrouwenteams van deze clubs die in de Vrouwen Eredivisie spelen aan toe.

Arno de Jong, CMO TOTO: “Voor TOTO zijn de vier partnerships een logische stap. Het vrouwenvoetbal maakt een grote ontwikkeling door. Dat geldt ook voor de Vrouwen Eredivisie. De ambities zijn groot. Met de sponsoring van vier voetbalclubs uit de Vrouwen Eredivisie, namelijk sc Heerenveen, ADO Den Haag, FC Twente én PSV, leveren wij een bijdrage aan de mooie ambities. En verdiepen we de samenwerking met betreffende clubs.”

Lees hier een uitgebreid interview met Arno de Jong.