Tricorp blijft Tom Coronel sponsoren

Na twee succesvolle jaren gaat Tricorp het sponsorschap met Tom Coronel opnieuw voortzetten! Dit is het derde seizoen dat Tricorp Tom Coronel sponsort tijdens het WTCR 2019.

Tom Coronel is een Nederlands autocoureur, uitkomend in het wereldkampioenschap voor toerwagens (het WTCR). Hij neemt al sinds 1990 deel aan races in verschillende klassen: eerst was hij in Nederland actief, maar later ook op internationaal niveau. Tom behaalde zijn grootste succes in 1997, toen hij het Japanse Formule 3 kampioenschap heeft gewonnen. Hierna racete hij in verschillende bekende kampioenschappen zoals ETCC, WTCC en het WTCR. Buiten deze kampioenschappen racete hij ook in het FIA GT kampioenschap en de Le Mans series.

Al 3 jaar op rij is Tom een ambassadeur van Tricorp. Het logo van Tricorp is dan ook te zien op de raceauto van Tom en op zijn racepak. Tom is ook regelmatig te zien bij F1 in de studio, uiteraard gekleed in Tricorp kleding. Naast de WTCR is Tom ook regelmatig sociaal betrokken. Zo heeft hij vorig jaar meegedaan met een kartevent voor kinderen via Nationaal FondsKinderhulp.

Niet alleen Tom zal Tricorp tijdens de WTCR gaan vertegenwoordigen, ook de monteurs van zijn raceauto zullen de werkbroeken van Tricorp dragen.