Truphone stopt als hoofdsponsor van Vitesse

Truphone, het wereldwijde mobiele netwerk, stopt na drie seizoenen als hoofd- en shirtsponsor van Vitesse. Truphone blijft in de vorm van telecompartner wel verbonden bij de Arnhemse club.

Truphone Nederland en Vitesse maakten begin juni 2014 bekend dat Truphone voor drie seizoenen de hoofd- en shirtsponsor van Vitesse zou worden. In de afgelopen drie jaar heeft Truphone haar sponsordoelstelligen bereikt en was zij onderdeel van vele mooie momenten, zoals het winnen van de play-offs in 2015 en recent natuurlijk de bekerwinst. Onder het motto ‘samen kansen vergroten’ hebben zowel Vitesse als Truphone elkaar op effectieve wijze weten te versterken, laat Vitesse in een persbericht weten.

Vitesse viert dit seizoen haar 125-jarig bestaan en gaat een Europees avontuur in de Europa League tegemoet. Joost de Wit, algemeen directeur van Vitesse: "We hebben destijds met Truphone een bewuste keuze gemaakt op basis van gedeelde kernwaarden en het ambitieniveau van beide partijen. De afgelopen jaren heeft Truphone onderdeel uit kunnen maken van fraaie momenten. Namens Vitesse wil ik Truphone bedanken voor haar loyaliteit, samenwerking en brede maatschappelijke betrokkenheid. Wij hopen met de nieuwe hoofdsponsor op eenzelfde en succesvolle wijze een partnership aan te kunnen gaan.”

Rob van Velzen, Managing Director van Truphone Nederland: "Ten eerste ben ik trots op de geslaagde jaren als hoofd- en shirtsponsor van de prachtige club die Vitesse heet. Binnen deze periode hebben wij onze zakelijke doelstellingen bereikt en zullen we nu gaan kijken naar andere manieren om wereldwijd ons merk te laten groeien. Gezamenlijk hebben wij kansen voor elkaar weten te vergroten en geschiedenis geschreven door de eerste prijs in de historie van de club te pakken. Dat neemt niemand Vitesse en Truphone meer af. Dit maakt ons trots en wij wensen Vitesse het allerbeste voor de toekomst."