Van Uffelen Mode nieuwe kostuumsponsor Vitesse

Van Uffelen Mode is met ingang van 1 juli 2020 als nieuwe kostuumsponsor aan Vitesse verbonden. De overeenkomst tussen Van Uffelen Mode en Vitesse is getekend voor twee jaar.

Als onderdeel van deze nieuwe samenwerking levert Van Uffelen Mode het clubkostuum voor onder andere de selectie, technische staf en directie van Vitesse. De afgelopen zes seizoenen werd Vitesse gekleed door Only for Men. Vitesse bedankt Piet en Arthur Feenstra hartelijk voor de prettige samenwerking.

Van Uffelen Mode bestaat al ruim zeventig jaar. De dames- en herenmodezaak beschikt over 46 winkels, die verspreid zijn over het hele land. Eén van de vestigingen van Van Uffelen Mode bevindt zich in de Bakkerstraat in het hart van Arnhem. Het assortiment van Van Uffelen Mode in de winkels en de webshop bestaat uit verschillende uiteenlopende merken.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse: “Wij zijn verheugd met Van Uffelen Mode als onze nieuwe kostuumsponsor. Wij zijn er trots op dat deze gerenommeerde partij met een rijke historie – en een winkel in het centrum van Arnhem - voor Vitesse heeft gekozen. Lokale verbondenheid vinden wij erg belangrijk en deze samenwerking op maat met Van Uffelen Mode past precies bij Vitesse.”

Michel van Lier, storemanager bij Van Uffelen Mode Arnhem: “Wij zijn al kostuumsponsor bij een aantal eredivisieclubs en hebben zo positieve ervaringen binnen het voetbal opgedaan. Net als Vitesse zijn wij ambitieus en – mede door de Van Uffelen Mode-vestiging in Arnhem – vanaf het nieuwe voetbalseizoen betrokken bij deze mooie club. Door deze overeenkomst wordt onze naamsbekendheid verhoogd en we hopen de Vitesse-supporters en businessclub-leden van Vitesse-GelreDome in grote getale te mogen begroeten in onze winkels én webshop.”