Vitesse en Osonyq tekenen overeenkomst

Vitesse en sportdrankproducent Osonyq hebben vrijdagavond de handtekeningen gezet onder een overeenkomst van tweeënhalf jaar, waarmee Osonyq official Sports Drink Supplier van Vitesse wordt.

Osonyq, een nieuwe speler in de markt van sportdranken, kent momenteel al samenwerkingen met de KNZB, de Italiaanse topclub Juventus en verschillende Nederlandse topsporters.
"De nieuwe Official Sports Drink Partner van Vitesse heeft als eerste een geheel natuurlijke isotone sportdrank in de markt gezet en richt zich dan ook op gezonde voeding, iets wat goed past bij Vitesse", zeggen beide partijen over de samenwerking. Het partnership tussen beide partijen wordt ingezet om bij onder andere partnerclubs bewustwording te creëren van het hoge gehalte suikers in huidige sportdranken, en de gezonde oplossing van Osonyq.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse, over het nieuwe partnership: ‘’We zijn blij om Osonyq als nieuwe supplier te mogen verwelkomen bij Vitesse. Onze gezamenlijke filosofie bleek een uitstekende basis om met elkaar in zee te gaan. Samen met Osonyq proberen wij een gezonde leefstijl onder sporters, recreatief en professioneel, te stimuleren. Wij zijn enorm trots dat wij na de KNZB en grootmacht Juventus de volgende zijn met een dergelijk partnership.''

Marcel Kraaibeek, Chief Sales Officer Osonyq: “Wij zijn trots dat we na de KNZB op onze thuismarkt dit partnership met de Vitesse zijn aangegaan. Tijdens de gesprekken is er altijd gezamenlijk gekeken naar een win-win situatie en heeft Vitesse ons een zeer goed gevoel gegeven om dit partnership tot een succes te maken. Vitesse is een fantastische club die altijd meestrijdt om Europees voetbal, dit in combinatie met de filosofie die men heeft met betrekking tot gezonde voeding, leefstijl en fitheid heeft voor ons de doorslag gegeven om de samenwerking aan te gaan.”

De samenwerking werd door middel van onderstaande bekendmakingsvideo extra kracht bijgezet: