VODW en KNHB verlengen samenwerking

VODW en de KNHB verlengen het contract als official sponsor voor een periode van vier jaar tot en met 1 januari 2021. VODW is het grootste adviesbureau in Nederland op gebied van strategie en marketing en al geruime tijd verbonden aan de hockeybond.

Maton Sonnemans, partner bij VODW: "VODW is al sinds 1998 als sponsor nauw betrokken bij de hockeybond. VODW verbindt zich met trots ook voor de komende vier jaar aan de KNHB. Hockey is een innovatieve teamsport en dat past uitstekend bij ons. Momenteel werken we samen aan een nieuwe variant van bedrijfshockey. Hiermee voegen we ook echt iets nieuws toe aan het mooie aanbod van de KNHB.”

Sinds de oprichting in 1983 is VODW uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende in marketing en strategie gespecialiseerde bureaus van Europa, met een eigen crew van ruim 100 professionals.
Erik Gerritsen, directeur KNHB, is verheugd over de verlenging van de samenwerking met VODW. "We zijn erg blij dat onze prettige en langdurige relatie met VODW wordt voortgezet. Als onderdeel van deze samenwerking ondersteunt VODW de KNHB bij de strategie- en beleidsvorming richting 2020.”

Op de foto v.l.n.r. Maton Sonnemans, Erik Gerritsen (Foto: KNHB/Willem Vernes)