VVV-Venlo legt drie tenuesponsoren vast

VVV-Venlo slaagde er deze week in om twee nieuwe shirtsponsors én een broeksponsor aan zich te binden. Met de drie nieuwe tenuesponsors is het wedstrijdtenue van het seizoen 2020-2021 nu compleet ingevuld.

Zo verschijnt het bedrijf vidaXL komend seizoen op de hoogste rugpositie. vidaXL is een online retailer met haar hoofdkantoor in Venlo. vidaXL.nl krijgt achter op het shirt gezelschap van Resifence.nl, ook een online retailer die totaaloplossingen biedt voor de tuin. Op de broekpositie heet de club Welkom Energie van harte welkom. Welkom Energie is de sociale energieleverancier van Nederland.

Algemeen Directeur Marco Bogers van de club: “Drie ‘grote vissen’ vangen binnen een week én in dit tijdperk. Dat mag uitzonderlijk genoemd worden. Onze grote dank gaat dan ook uit naar de drie partners die deze week hun handtekening plaatsten onder de overeenkomst die hen op het shirt of de broek plaatst tijdens het nieuwe seizoen. Normaal al niet vanzelfsprekend, maar zeker in deze periode is dat een heel mooie toezegging. Het is daarnaast een blijk van inzicht van betreffende bedrijven in de mogelijkheden die onze club biedt op het gebied van landelijke exposure en hospitality. Laat ik echter ook vooral niet vergeten al mijn collega’s die hieraan hebben bijgedragen, een groot compliment te geven. Met extra uitdagingen een dergelijke prestatie leveren is bewonderenswaardig! Ze zijn creatief in de benaderingswijze van (potentiële) partners. Het tekent de betrokkenheid, de wilskracht én het doorzettingsvermogen van mijn collega’s.”

Met de drie nieuwe tenuesponsoren is het wedstrijdtenue van het seizoen 2020-2021 nu compleet ingevuld voor de Venlose club. De partners Seacon Logistics (borst), ACS Cleaning en Personato (beide op de mouw), ArenaLease (broek) én Masita (tenueleverancier) blijven de club ook komend seizoen trouw.