Vakantiepakketten voor jonge AZ-fans

AZ en hoofdsponsor AFAS hebben in aanloop naar de meivakantie de handen ineengeslagen om jongeren te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Ruim vijfhonderd seizoenkaarthouders tot en met 14 jaar kregen woensdag een speciaal samengesteld vakantiepakket gratis thuisbezorgd.

Spelers, trainers, directie en medewerkers van AZ en AFAS kwamen de pakketten persoonlijk bij de fans langsbengen, mede dankzij de medewerking van AZ-sponsor Dusseldorp BMW. Namens de spelersgroep en staf gingen Calvin Stengs, Myron Boadu, Thomas Ouwejan, Ramon Leeuwin, Ferdy Druijf, Jasper Schendelaar, Owen Wijndal, Pascal Jansen en Marino Pusic langs diverse voordeuren om de jeugdige fans te verrassen.
In de vakantiepakketten zitten veel leuke goodies waarmee je een kinderkamer kunt versieren en zelf sportief aan de slag kunt tijdens de meivakantie.

Ook AZ’s Directeur Voetbalzaken Max Huiberts en Martijn Delahaye - Directeur Marketing & Communicatie van AFAS - hielpen een handje. Zij reden woensdag door de regio om pakketten te bezorgen.
“Door het coronavirus ziet ook het leven van de jeugd er momenteel heel anders uit. Veel leuke dingen zoals wedstrijden van AZ bezoeken of zelf met jouw team sporten zijn tijdelijk weggevallen,” zegt Huiberts. “Met deze actie willen we de jonge fans daarom iets leuks bieden in deze moeilijke tijden. We laten ze merken dat we ze niet zijn vergeten”, vult Delahaye aan. Lees hier een uitgebreid interview dat Sponsorreport met Martijn Delahaye had.

Twee weken geleden stak AZ samen met Vomar ruim 700 oudere seizoenkaarthouders een hart onder de riem door paaspakketten langs te brengen.

Foto's: Ed van de Pol/AZ Media