Afrojack en DubVision maken Official F1 Heineken Dutch GP song 2022

DubVision en Afrojack zijn verantwoordelijk voor de Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022. De wereldberoemde DJ neemt op zondag 4 september het entertainment voorafgaand aan de race voor zijn rekening, in een spectaculaire show vanaf de grid zal hij o.a. samen met dj-duo DubVision voor het eerst de song live ten gehore brengen.

Afrojack geeft aan trots te zijn op de samenwerking met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix: “Ik voel me vereerd dat de Dutch Grand Prix ons het vertrouwen heeft gegeven het entertainment te verzorgen. We hebben met enorm veel passie gewerkt aan de optredens die we zondag zullen laten zien en ik ben trots dat ik samen met DubVision de officiële song 'Feels Like Home' heb mogen maken. We kunnen niet wachten om de track 2 september te releasen!”

Ook voor de twee broers die samen DubVision vormen is het een enorme eer: “Ik geloof dat we nog niet helemaal beseffen dat we dit jaar onderdeel mogen zijn van de Formule 1, een van dé meest toonaangevend sportevenementen in de wereld. We zijn op dit moment samen met Nick, de laatste hand aan de plaat aan het leggen, zodat we tijdens de GP los kunnen. Een spannend moment, laten we hopen dat ‘The Sea of Orange’ ‘m goedkeurt,” aldus Stephan en Victor Leicher.

Imre van Leeuwen, een van de drie directeuren van de Dutch Grand Prix, over de samenwerking. “Wij zijn als Dutch Grand Prix ontzettend trots om voor het tweede jaar met wereldberoemde Nederlandse artiesten samen te mogen werken aan de Official Song. Het is wat ons betreft een traditie in wording. Afrojack en DubVision zullen op zondag, vlak voor de race, de track vanaf de grid, ten overstaan van vele miljoenen fans, hun nieuwe track presenteren. Met deze samenwerking leggen we de lat weer een stukje hoger. We are ready for more!”

De Dutch Grand Prix heeft dit jaar een uitgebreid programma gepresenteerd om ‘The Sea of Orange’ te entertainen wanneer er niet geracet wordt. Eerder werden al Antoon, Emma Heesters, Floor Jansen, Joël Borelli, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Mental Theo, Stuk en Xander de Buisonjé aangekondigd.