Lowlands en Eigen Huis organiseren woonmanifestatie in Den Haag

Lowlands en Vereniging Eigen Huis maken zich samen hard voor eerlijke kansen voor jongeren en starters op de woningmarkt. Daarom was Vereniging Eigen Huis afgelopen jaar op Lowlands aanwezig en lanceerden ze o.a. een petitie voor betaalbare huizen voor starters. De verlenging van de samenwerking wordt op 10 maart kracht bijgezet met een manifestatie in Den Haag.

Inmiddels is de petitie van Vereniging Eigen Huis meer dan 100.000 keer getekend. Om de oproep extra kracht bij te zetten, gaan Lowlands en Eigen Huis op vrijdag 10 maart met zoveel mogelijk mensen naar Den Haag. "Het is tijd om herrie te maken en onze stem te laten horen!", aldus beide partijen.

In Den Haag wordt een uitgebreid programma georganiseerd over starters op de woningmarkt en wordt actie gevoerd om de politiek in beweging te krijgen. Mensen die hun tentje meenemen en tijdens de manifestatie opzetten, ontvangen een voucher waarmee men gegarandeerd één ticket voor Lowlands 2023 kan kopen; zelfs als Lowlands al is uitverkocht!