Rabobank ondersteunt Open Stage op Lowlands free:united

Komend weekend zou Lowlands plaatsvinden. Op het vervangende Lowlands free:united biedt Rabobank een Open Stage-podium waar mensen zelf kunnen shinen.

Op Lowlands free:united kan men het hele weekend intunen op een ramvolle online live uitzending met heel veel muziek, interviews, wetenschap, dans, literatuur en een bak vol LLowfun. Men kan tijdens dit weekend ook een eigen moment of fame pakken, want Rabobank biedt een podium waar men zelf kan shinen in de line-up van Lowlands free:united. Via een Zoom-verbinding laat je op de Free:United Open Stage live aan het hele land zien wat je in huis hebt.

Lowlands polsbandje

Wat is Lowlands zonder je polsbandje? Vanaf zaterdag 14 augustus kan men bij 10 vestigingen van America Today op vertoon van het ticket het officiële Lowlands polsbandje ophalen. Samen met America Today heeft Lowlands een speciale LL20 merchandise collectie gemaakt.

3FM en de VPRO 3voor12 doen uitgebreid verslag van Lowlands free:united via 3fm.nl/lowlands, NPO 3FM en 3voor12. Een week later kan men bij VPRO TV op NPO3 op 29 augustus samen met Sagid Carter als vanouds flashbacken naar alle highlights. Bovendien gaan de dj’s van 3FM op zaterdag en zondag het land in om zelf georganiseerde Lowlandsfeestjes persoonlijk -en op anderhalve meter afstand- uit te checken en nog toffer te maken dan ze al zijn.

Reclamebureau Natwerk en digital design agency Bravoure bundelden hun krachten om hun creatieve steentje bij te dragen aan deze uitzonderlijke editie van Lowlands. In opdracht van VPRO 3voor12 en NPO 3FM brachten Natwerk en Bravoure hun specialismen samen en bedachten direct een aantal inventieve oplossingen en wonnen daarmee samen het pitchtraject.