Terugkeer van de wasmachine op Lowlands

Miele maakt het op Lowlands met de Miele PowerWash mogelijk om je kleding af te geven en gewassen retour te krijgen. En je zelf ook helemaal te verfrissen.

Miele heeft een mooie reputatie op het gebied van wasmachines. ‘Immer Besser’ zoals ze zelf zeggen. Als nieuwkomer op Lowlands hebben ze op het festival een verfrissende activatie neergezet met ‘De Miele PowerWash’. Naast de mogelijkheid om tijdens het festival je kleding af te geven en deze gewassen retour te ontvangen, heeft Miele op Lowlands dit jaar een eigen area waar je als bezoeker ‘fris gewassen’ uitkomt! Er is muziek, er zijn bubbels en schuim, er wordt gedanst en gedraaid.
In het verleden had Wrangler een soortgelijke succesvolle activatie. Miele pakt de traditie weer op, maar voegt daar de ''zelfreiniger'' aan toe.

What's Happening

Ook Rabobank en Kunstbende zijn dit jaar nieuwe partners op Lowlands. Lowlands, Kunstbende & Rabobank presenteren op Lowlands ''What’s Happening'': dé creatieve vrijhaven van Lowlands 2017. Door je creatieve werk te uploaden maak je kans op tickets of een optreden op Lowlands. Rabobank kiest ervoor om op Lowlands samen met Kunstbende jong creatief talent een podium te bieden. Dit is in lijn met hun sponsorstrategie waarbij zij lokale verenigingen, stichtingen en clubs in sport en cultuur ondersteunen met als doel jongeren enthousiast te maken voor cultuur. Kunstbende is een landelijke wedstrijd voor creatief talent op het gebied van dans, dj, expo, fashion, film, muziek, taal en theater. Een 1-op-1 match met Lowlands dus.

Kunstbende en Lowlands bundelen de komende vier jaar hun krachten met de Rabobank. Gezamenlijke missie: jongeren stimuleren hun creatieve talenten te ontwikkelen. Hierdoor wordt Nederland verrijkt met een nieuwe generatie cultuurmakers. Een nieuwe Rabo-Kunstbende-area op Lowlands 2017 vormt het hoogtepunt van deze samenwerking en biedt jongeren en creatievelingen letterlijk een podium. Lees hier een uitgebreid interview met Rabobank sponsorstrateeg Tom van Kuyk.

Lowlands is driedaagse muziekfestival dat sinds 1993 jaarlijks plaatsvindt op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Lowlands viert de 25e editie dit jaar en dat wordt voor de 25e keer een onderdompeling in muziek, kunst, dans, literatuur, politiek, lekkernijen en nog veel meer voeding voor lichaam en geest.