Genomineerden Belgian Sponsorship Awards bekend

De genomineerden voor de derde editie van de Belgian Sponsorship Awards zijn bekend. De jury nomineerde in totaal 16 cases in vijf verschillende categorieën. De winnaars worden bekendgemaakt op 2 februari.

De genomineerden zijn:

Beste Sport Sponsoring-
* Het BNP Paribas Fortis Tennis Affinity Program
* Roger & Roger Croky Cup
* Telenet Cyclocross

Beste Maatschappelijke Sponsoring
* Delta Lloyd Life: One Mile A Day
* Eneco Clean Beach Cup
* #Heartbeat20K van Garmin

Beste Use of Digital
* AG Insurance Online Campaign for Belgian Paralympic Committee
* We Are Tennis van BNP Paribas Fortis
* #12deDuivel van Luminus

Beste Sponsorship Activatie
* ING: Players Escort
* ING: Entrepeneurs Week
* Soudal: Lotto Figitalix All
* Telenet: Refside op KV Mechelen.

Beste Employee Engagement
* We Are All Olympians van AG Insurance
* BNP Paribas Fortis Ambassadors
* Energy@DeltaLloyd van Delta Lloyd Life.

De winnaars worden bekendgemaakt op 2 februari aanstaande in Hotel Le Plaza Brussel, tijdens de derde editie van de Belgian Sponsorship Awards. Uit de vijf winnaars wordt één ‘Best of Belgium’-­kandidaat verkozen. Die mag rechtstreeks aantreden als genomineerde voor de ‘Best of Europe’-­Award in Londen tijdens de ESA Excellence Awards op 9 februari 2017, een organisatie door de European Sponsorship Association.

Ook deze editie van de Belgian Sponsorship Awards wordt de jury voorgezeten door William Fenton, lid van de Raad van Bestuur van de European Sponsorship Association. "Als voorzitter van de jury ben ik bijzonder opgetogen om vast te stellen dat professionele sponsoring nog steeds floreert in het Belgische ondernemerschap. Ikzelf, de andere juryleden en de organisatie kijken reeds uit naar de ontknoping op 2 februari, ook dit jaar is de kwaliteit onder de genomineerden bijzonder hoog.”

Andere leden van de jury zijn Jerome Bouchat, Managing Director België en Frankrijk van Nielsen; Sophie Detremmerie, Managing Director van het Festival van Vlaanderen; Jos Verschueren, Programme Director Sports Management aan de VUB; Piet Moons, oprichter van KAPITO HR en Jan De Grave, Communications Director bij The Brewers of Europe.

Wie vanuit Nederland geïnteresseerd is in de awarduitreiking en het sponsorcongres SponsorLive dat overdag wordt georganiseerd kan voordelig tickets bestellen voor de hele dag (congres, diner en awarduitreiking) via Sponsorreport voor de prijs van 200 euro. Mail ad@sponsorreport.nl.