Inschrijven SponsorRingen Awardshow geopend

Op woensdag 5 juni worden tijdens een avondvullende Awardshow in AFAS Live in Amsterdam de SponsorRingen uitgereikt. Uit de vele ingediende cases hebben de vakjury’s en hoofdjury de winnaars bepaald. We zetten hen tijdens de Awardshow in het zonnetje en vieren een feestje met elkaar rond ons mooie vakgebied.

Het wordt een bijzondere avond, met een Frans tintje vanwege de Olympische Spelen in Parijs deze zomer. De dresscode is dan ook ‘Parisien Chic’. Om 17.00 uur is de inloop en om 17.30 uur starten we met het walking dinner. Je kunt hierbij genieten van diverse typisch Franse gerechtjes en een glas goede wijn (of iets anders natuurlijk). Ook is er een kaasbuffet.

Rond 19.00 uur start de Awardshow, waarin de beste sponsorcases van Nederland van 2023 de aandacht krijgen die ze verdienen! Presentator en journalist Diana Kuip praat de show aan elkaar; de jonge, empowering singer-songwriter Rani maakt muzikaal verbinding.

We sluiten de avond in stijl af met een afterparty. Dat biedt jou de gelegenheid om de winnaars te feliciteren, of natuurlijk felicitaties in ontvangst te nemen, en om goede gesprekken met vakgenoten aan te knopen. Bekijk de aftermovie van de editie van vorig jaar; dan weet je weer waarom je er nu ook bij wilt zijn!

Bekijk hier alle informatie over de Awardshow van de SponsorRingen. Tickets kosten € 375,- ex btw per stuk.

Tickets kunnen hier worden besteld