Inschrijven voor de SponsorRingen vanaf 13 november

Vanaf maandag 13 november kan men weer de beste cases of talent inschrijven voor de SponsorRingen 2023. Heb jij in 2023 een mooie sponsorcase gerealiseerd? Dan kun je nu inschrijven voor de editie 2023 van de SponsorRingen. Nieuw is de SponsorRing voor jong talent op het gebied van sponsoring.

Ten opzichte van de vorige editie is er een aantal wijzigingen. Zo hebben verschillende categorieën een nieuwe naam gekregen en zijn er nieuwe categorieën toegevoegd zoals de SponsorRing voor Talent van het Jaar.
Een andere wijziging is dat deze editie van de SponsorRingen gaat over het hele kalenderjaar 2023, zodat je na alle drukte van het najaar genoeg tijd hebt om je motivatie in te dienen. Voor editie 2023 kun je dus een case indienen uit de periode 1 januari 2023 tot en met 31 december 2023. Daarnaast is de beperking aan het aantal categorieën waarvoor je je case kunt indienen losgelaten.

Alle informatie is te vinden op de website van de SponsorRingen. Daar is het uitgebreide juryreglement te lezen met daarin alle belangrijke informatie over de hele procedure. Er is ook een video te vinden met tips van de voorzitter van de hoofdjury Saskia Vernooij.

Ook de prijsstelling is veranderd. Bij inschrijving van je case zijn nu twee tickets voor de Awardshow ter waarde van € 750,- inbegrepen. Als je één case inschrijft voor meerdere categorieën of als je Vriend bent van de SponsorRingen, vindt hier uiteraard een verrekening plaats. Een uitzondering daarop vormt de categorie Talent van het Jaar. De kosten hiervoor bedragen altijd € 750,- en zijn inclusief twee tickets voor de Awardshow ter waarde van hetzelfde bedrag (voor het talent en bijvoorbeeld zijn of haar leidinggevende). Voor Vrienden gelden deze kosten overigens niet.

Heb je vragen dan kun je contact opnemen met Kim van der Haar, projectleider SponsorRingen, via 06 22 544 644 of info@sponsorringen.nl.