ATPI official travel partner Invictus Games

ATPI Sports Events is aangesteld als de officiële travel partner voor de Invictus Games in Sydney.

De Invictus Games, die van 20 – 27 oktober plaatsvinden, is een internationaal sportevenement voor fysiek en mentaal gewonde militairen. De spelen zijn in 2014 in het leven geroepen op initiatief van de Britse prins Harry. De Invictus Games, mede mogelijk gemaakt door Jaguar Land Rover, vinden plaats van 20 tot 27 oktober in Sydney. Op verschillende lokaties zullen 500 militairen uit 18 landen strijden om de medailles op 11 sportonderdelen. Nederland vaardigt 24 sporters af voor dit bijzondere internationale sportevenement. Daarnaast is het doel van de Invictus Games om aandacht te geven aan het de belangrijke rol van de familie en vrienden in het revalidatie proces.

ATPI Sports Events verwacht dat ze rond de 1.000 familieleden en vrienden mogen helpen in het begeleiden van hun reis en verblijf, zodat zij zich volledig kunnen focussen op het aanmoedigen van hun dierbare(n). Michiel Aulbers, Global Commercial Head of Sports van ATPI Sports Events, licht de aanstelling toe: "Het is een grote eer voor ons om benoemd te zijn tot officiële Travel Partner van de Invictus Games 2018. Wij hebben als organisatie weliswaar veel ervaring in het begeleiden van topatleten, maar zijn diep onder de indruk van de uitzonderlijke toewijding en het doorzettingsvermogen van de mannen en vrouwen die afreizen naar Sydney. Wij zijn dan ook buitengewoon trots dat onze Australische ATPI Sports Events collega’s een bijdrage mogen leveren aan het succes van deze editie van de Sydney 2018 Invictus Games”.

ATPI Sports Events is een van de werelds snelst groeiende eventmanagement organisaties gespecialiseerd in (groeps-)reizen, nationale en internationale corporate hospitality, ticketing en sponsoractivatie voor sportevenementen voor de zakelijke en consumentenmarkt. Voor meer informatie: www.atpi.com/sports-events/nl-...

In 2020 vinden de Invictus Games plaats in Den Haag. De organisatie is dan in handen van TIG Sports.