GANDA sluit zich aan bij Make Some NOISE Group

Digitaal bureau GANDA heeft zich aangesloten bij de Make Some NOISE Group, de marketingadviesgroep waar ook sport- en entertainmentbedrijf CROWD deel van uitmaakt.

Hiermee komt de brede expertise van de Make Some NOISE Group bureaus per direct beschikbaar voor de klanten van GANDA. De aansluiting betekent ook een fysieke verhuizing van de GANDA-medewerkers naar het Make Some NOISE Group kantoor aan het Haarlemmerplein.

Marcel Wortel (Creatief Directeur Make Some NOISE Group): "In de afgelopen jaren hebben we een aantal specialistische bedrijven om reclamebureau NOISE heen gebouwd om zo onze opdrachtgevers in de breedte te kunnen adviseren. Zo zijn we in 2010 met NoProtocol gestart, en hebben we in 2016 sport- en entertainmentbedrijf CROWD opgericht. GANDA is de volgende toevoeging. De digitale capaciteiten van GANDA zorgen voor een versteviging van onze dienstverlening en daarnaast zijn de GANDA-klanten - waaronder Microsoft en Nestlé – complementair aan onze opdrachtgevers.

Dennis Gandasoebrata (Partner GANDA): "Wij kijken erg uit naar de samenwerking met de verschillende disciplines en ook de operationele slagkracht van de Make Some NOISE Group. Dit biedt ons de mogelijkheid onze klanten nog meer geïntegreerd en breder te servicen.”

Over de Make Some NOISE Group

De Make Some NOISE Group komt voort uit het 12 jaar geleden opgerichte reclamebureau NOISE. Sindsdien is de dienstverlening sterk verbreed en uitgebreid met verschillende specialistische bureaus. Naast NOISE en Ganda zijn ook CROWD (Sport- en Entertainment Marketing), NoProtocol (Digitale Productie), Customerbeats (Data Consultancy & Smart CRM) en Bored-of-Advisors (Start-ups & Ventures) onderdeel van de Group. Het team van 70 marketingprofessionals werkt samen vanuit het kantoor aan het Haarlemmerplein in Amsterdam.