Golazo neemt VAAV Communication over

De Golazo Group neemt het sponsoradviesbureau VAAV Communication over. VAAV Communication zal onder zijn eigen naam en met dezelfde staf doorgaan.

VAAV Communication, gevestigd in Brussel, werd opgericht door Andy Hancock als specialist in adviesverstrekking over sponsorships in de sport en het uitwerken ervan. Gaandeweg ontwikkelde VAAV Communication ook een sterke positie in tennis en golf die het nog steeds heeft. Naast de bestaande activiteiten en klanten zal VAAV Communication geïntegreerd worden in de internationale consultancy activiteiten van de Golazo Groep. In België worden de consultancy activiteiten gecentraliseerd binnen het bedrijf Sportizon.

Andy Hancock blijft VAAV Communication runnen, in nauwe samenwerking met de andere onderdelen van Golazo groep. "Ik kijk er naar uit om deze snel groeiende internationale groep te vervoegen. Zowel onze expertise in tennis en golf als ons aanbod op het vlak van strategische consultancy sluiten naadloos aan bij Golazo’s positie in de markt als belangrijkste facilitator van ‘beweging’.”

Bob Verbeeck, CEO van Golazo Groep: "In onze internationale groei liggen er op het vlak van consultancy heel wat mogelijkheden. Ik ben ervan overtuigd dat Andy en zijn team met hun expertise ons in die groei kunnen ondersteunen en ons de stappen doen nemen die we willen nemen. VAAV Communication zal ook nauw samenwerken met Sportizon, het bedrijf binnen onze groep dat zich op consultancy in België richt.”

Golazo wil iedereen aan het sporten krijgen. Dat doet het via meer dan 300 eigen sportevenementen in binnen- en buitenland en tal van sportpromotieprogramma’s steeds vaker via digitale platformen.