Infront verlengt samenwerking met ISU

De International Skating Union (ISU) heeft zijn samenwerking met sportmarketingbureau Infront met vier jaar verlengd. Infront blijft daarmee de commerciële partner voor alle zeven Olympische wintersportbonden.

De nieuwe overeenkomst loopt van het seizoen 2023/24 tot en met 2026/27 en betreft mediarechten in nagenoeg alle landen, met uitzondering van oa USA, Korea en Japan. Binnen de overeenkomst vallen alle ISU-events in langebaanschaatsen, shorttrack en kunstschaatsen. Ook alle ISU World Cup Speed Skating, ISU World Cup Short Track en ISU Grand Prix of Figure Skating competities vallen onder de overeenkomst.

Jan Dijkema, ISU President zei: “De ISU is verheugd om deze succesvolle samenwerking te verlengen. We blijven fans de mogelijkheid bieden om ISU-evenementen te bekijken, via de rechtenhoudende broadcaster of via ISU-livestreams. De overeenkomst met Infront onderstreept onze wens om de populariteit van ISU-disciplines wereldwijd te laten groeien en te laten zien. Met name willen we onze digitale content en betrokkenheid uitbreiden.”