ISU tekent contract met House of Sports

De International Skating Union (ISU) heeft een vierjarig contract getekend met House of Sports, met ingang van het nieuwe seizoen 2018/19 tot en met seizoen 2021/22.

De samenwerking richt zich op de marketing van de ISU World Cup Speed Skating Series en de ISU Speed Skating Championships, met de bedoeling de huidige partnerships te versterken, het fanengagement te vergroten en nieuwe sponsorinkomsten te genereren.

"De ISU is verheugd dat we een overeenkomst hebben gesloten met House of Sports voor de marketing en advertisingrechten”, reageerde ISU president Jan Dijkema. "We hebben goede ervaringen met House of Sports. De ISU World Allround Speed Skating Championships 2018 in het Olympisch Stadion in Amsterdam trok meer dan 60.000 supporters. We kijken er naar uit om met ze samen te werken in de komende Olympische cyclus.”

Patrick Wouters van den Oudenweijer, CEO House of Sports is ook optimistisch. "Met veel plezier breiden we onze sportmarketingactiviteiten uit in het langebaanschaatsen en voegen we nieuwe mogelijkheden toe aan onze internationaal portfolio.”