Johan Cruyff Institute Amsterdam en Sponsorreport gaan samenwerken

Het Johan Cruyff Institute Amsterdam en SponsorReport hebben deze week een samenwerkingsovereenkomst getekend, waarbij beide organisaties zullen profiteren van speciale voorwaarden.

Zo krijgen bijvoorbeeld alle alumni van het JCI Amsterdam een korting op het SponsorReport-lidmaatschap en zal het Institute SponsorReport ondersteunen bij lezingen en andere evenementen. Het doel van de samenwerking is om elkaar te versterken door onder andere het delen van kennis.

Het Johan Cruyff Institute is opgericht door Johan Cruijff om atleten, sport- en businessprofessionals op te leiden om leiders in Sport Management te worden. Het Johan Cruyff Institute is een krachtige mix van docenten, medewerkers en partners die een passie delen om de volgende generatie leiders in sport business op te leiden in het belang van de sporters, sport partners, organisaties en de studenten zelf.

Lees hier een uitgebreid interview met Richard Denton, docent bij het Johan Cruyff Institute, over de opleiding Sponsorship 360 For a Changing World, die in september start.