Mike van der Steen start eigen label Box-to-Box

Mike van der Steen, specialist in sportsponsoring, sales en marketing, begint vanaf 1 april voor zichzelf. Onder de naam Box-to-Box gaat hij zich toeleggen op het bedenken en benutten van sponsoringconcepten en het vinden van de juiste sponsors voor sportbonden, clubs, atleten en evenementen en atleten.

Mike komt van de schaatsbond KNSB, waar hij werkte aan diverse succesvolle acquisities en commerciële partnerships.

Mike over zijn nieuwe stap: “Met Box-to-Box gaat mijn lang gekoesterde wens in de praktijk. Als zelfstandig consultant ga ik zowel bedrijven als bonden en sporters adviseren op het gebied van sponsoring en sales en helpen bij de implementatie. Met Persgroep Nederland als eerste klant is de start veelbelovend.”

In de afgelopen tien jaar heeft Van der Steen ruimschoots ervaring opgedaan met sales en sponsoring in verschillende functies binnen de wereld van de media en sport. Binnen de Persgroep Nederland groeide hij snel door tot senior Account Manager Corporate Sales. Hij werd Sales Director Nederland bij Lagardère Sports om daarna aan de slag te gaan als Acquisitie & Business Development Manager bij de schaatsbond KNSB. Hier was hij verantwoordelijk voor het realiseren van nieuwe partnerships, met het hoofdsponsorschap van Daikin als hoogtepunt.