MIsportscompany wordt Sumbition

Samen met MIcompany startte Jeroen Boesmans 10 jaar geleden met MIsportscompany, gericht op factbased sportmarketing. Omdat het werkveld de afgelopen jaren sterk is verbreed, is het tijd voor een nieuwe naam. Sumbition staat voor het ‘samen waarmaken van energiegevende ambities’. Samen met inspirerende opdrachtgevers en samenwerkingspartners.

"De missie van Sumbition is ‘creating results together with energizing ambitions’", zegt Jeroen Boesmans op de site van het bureau. "Oftewel, samen het verschil maken. Met commerciële doelen, met maatschappelijke doelen, met sportieve doelen. En vaak ook met een combinatie van deze doelen. Met Sumbition blijven we focussen op factbased sportmarketing, maar creëren we tevens ruimte voor projecten, die geen sportcomponent hebben, Zoals commerciële strategie voor bedrijven en partnershipstrategie voor klanten in andere sectoren, zoals Veilig Verkeer Nederland."

Daarnaast focust Sumbition op het combineren van waardevolle expertises. Bijvoorbeeld de combinatie van geavanceerde analyses samen met kwalitatieve inzichten van klantgroepen of experts. En de combinatie tussen denken en doen; samen met klanten de lange termijn koers bepalen en tevens de executie versnellen en naar een hoger niveau tillen.

Boesmans: "Samen is één van de kernwaarden van Sumbition. Het benutten van elkaars krachten en talenten is de absolute basis voor succes. In het gezamenlijke team van de opdrachtgever en Sumbition. En door inzet van andere externe specialisten indien de uitdaging daarom vraagt. Daarom blijf ik vanuit Sumbition samenwerken met MIcompany, het leidende bureau in Nederland op het gebied van Artificial Intelligence. In de afgelopen jaren is duidelijk gebleken, wat de toegevoegde waarde is van de diepgaande expertise van MIcompany bij sportmarketing projecten."

In 2021 start Sumbition voor de opdrachtgevers Wielersportbond NTFU, Schaatsbond KNSB, Veilig Verkeer Nederland, Topsport Noord, Stichting Special Heroes Nederland en CareLyn.
Voor meer informatie www.sumbition.com of stuur een email naar jboesmans@sumbition.com.