Muziekids gaat samenwerken met MVR Brand Partnerships

Stichting Muziekids & MVR Brand Partnerships gaan samenwerken om het werk van Muziekids meer bekendheid te geven. Vanaf 1 januari 2021 zal Michiel van Rijn (37) MVR Brand Partnerships, overal waar mogelijk, Muziekids onder de aandacht brengen.

De missie van Stichting Muziekids is het ‘aangenamer maken van het verblijf van kinderen in zorginstellingen met muziek’. Door muziekbeleving biedt stichting Muziekids kinderen ontspanning, afleiding en plezier, om zo hun zorgsituatie – daar waar mogelijk – te verzachten, en ze even weer gewoon kind te laten zijn.

Robbert de Vos, (initiator Muziekids) & zijn team kijken uit naar de samenwerking: “De visie van Stichting Muziekids is om alle Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen te voorzien van een professionele en inspirerende Muziekids Studio. Alle kinderen tot 18 jaar die in deze instellingen behandeld worden of op bezoek komen zijn welkom."

Michiel van Rijn (oprichter MVR Brand Partnerships) weet met zijn achtergrond als Sponsoring Manager bij respectievelijk de Johan Cruijff ArenA, Amsterdam Fashion Week, Amsterdam Light Festival en KLM100, als geen ander de verbinding op te zoeken in live communicatie en events. "Door mijn achtergrond als Sponsoring Manager heb ik de kracht van muziek ervaren, als een medicijn. Het maakt niet uit waar je bent, elke vorm van muziek brengt altijd emotie over. Wat ik gezien heb in het Prinses Màxima Centrum voor kinderoncologie is erg zwaar voor zowel de patiënt als het hele gezin. De combinatie: kinderen, welzijn, muziek in relatie tot (corporate) sponsoring & activatie voelt voor mij heel natuurlijk en daarom wil ik de komende tijd mijn uiterste best doen om aandacht te vragen voor stichting MUZIEKIDS en hun goede werk! Ik kijk enorm uit om met elkaar te bouwen aan de ambitie van Muziekids en elk kind in een ziekenhuis te laten glimlachen door muziek!”
“Het grote en ambitieuze doel van Muziekids is om in elke zorginstelling waar kinderen verblijven een Muziekids Studio te realiseren. Dat muziek maken en beleven in een permanente en vrolijke ontspanningsruimte – een Muziekids Studio – een vast onderdeel wordt van een zorginstelling.”

Kijk voor meer informatie op www.muziekids.nl en www.mvr-p.nl

Over MVR Brand Partnerships

MVR Brand Partnerships: is gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en opzetten van mooie, logische co-brand partnerships die in eerste instantie zelfs onlogisch lijken. Efficiënt, creatief en sterk in staat om een win-win situatie voor alle partners te creëren.
Ontstaan door het samenbrengen van sponsoren & sport-, muziek- en fashion organisatoren, groeit MVR Brand Partnerships door uitsluitend met “leading brands” te werken. Merken met een innovatief DNA.

Voor meer informatie: www.mvr-p.nl