MVR Brand Partnerships nieuwe sponsorship agency Mercedes-AMG Petronas F1 Team

Vanaf 1 februari 2021 wordt Michiel van Rijn verantwoordelijk voor sponsoring & partnerships in de Benelux voor het succesvolle Mercedes-AMG Petronas F1 Team van zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton.

MVR Brand Partnerships is ontstaan door het samenbrengen van (event) organisatoren, sponsoren, partners & leveranciers. Daardoor gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en opzetten van mooie, logische co-brand partnerships die in eerste instantie misschien zelfs onlogisch lijken. Efficiënt, creatief en sterk in staat om een win-win situatie voor alle partners te creëren.

Mercedes-AMG Petronas Formula One Team laat weten: “Michiel werkt al langer samen met Mercedes-Benz, zowel bij Amsterdam Fashion Week als KLM100. De bijzondere verbindingen die Michiel steeds legt, is precies wat wij zoeken. Het is voor ons een uitgelezen kans om door het netwerk van Michiel, verder in contact te komen met het Nederlandse bedrijfsleven. Wij zien door Formula 1 HEINEKEN Dutch Grand Prix in Zandvoort & Formula 1 Belgian Grand Prix Spa-Francorchamps later dit jaar een paar mooie partnerships. Zeker met de focus op duurzaamheid, efficiëntie & high performance voor de komende jaren. Hier willen wij ons specifiek op richten. Met natuurlijk de juiste partners.”

Michiel van Rijn, oprichter MVR Brand Partnerships: “F1 is natuurlijk magisch, een extreme teamsport waarbij je alleen samen kunt winnen. Het is fantastisch dat deze nieuwe samenwerking tot stand is gekomen. Ik kijk er naar uit om samen met het team nog meer successen te boeken en hopelijk de achtste wereldtitel te behalen. Dat zou een waanzinnige prestatie zijn. Ik ben enorm trots dat MVR Brand Partnerships binnen de BENELUX verantwoordelijk is voor sponsoring & partnerships, echt een jongensdroom die uitkomt. Niets gaat vanzelf. Ook dit niet. Nu vol gas en hard aan het werk!”