Renee Balkema start Goed|Raak

Renee Balkema is het adviesbureau Goed|Raak gestart. Onder die naam gaat hij merken en ondernemers helpen met vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie.

Met Goed|Raak richt Renee Balkema op de gebieden Marketing & Communicatie, Sportmarketing & Sponsoring, Maatschappelijk Betrokken Ondernemen, Merkmanagement & Positionering en Projectmanagement & Advies.

Balkema heeft ruim 15 jaar ervaring in verschillende functies, op verschillende niveaus en binnen diverse takken van sport in de wereld van marketing en communicatie. Ooit gestart als junior op de merkafdeling van Univé en doorgegroeid tot senior manager en werkzaam binnen verschillende management teams. Afgelopen jaren was hij werkzaam als Marketing Manager bij Hitachi Capital Mobility (voorheen Noordlease). Daarvoor was hij Manager Werving bij het Fonds Gehandicaptensport en Sponsorcoördinator bij Univé Verzekeringen.

Renee Balkema start met opdrachten voor Univé, Triple Double (Santos en KNBB) en OVM Group. Meer informatie: www.goedraak.nl