Schaatsploeg Team LottoNL-Jumbo verlengt met Capital Advertising

Schaatsploeg Team LottoNL-Jumbo en Capital Advertising hebben deze week hun samenwerking met 1 jaar verlengd tot eind 2018. Beide partijen werken al een jaar samen op het gebied van Social Media. De resultaten zijn dermate positief dat het partnership wordt gecontinueerd.

"Mede dankzij de adviezen en inspanningen van Capital Advertising zien we een positieve tendens op het gebied van engagement en het aantal fans dat ons via Social Media volgt”, zegt Tim Senden, verantwoordelijk voor de communicatie bij de schaatsploeg. "Daarom ben ik blij dat we de samenwerking voortzetten.”

Ook Marc Kiemeney, directeur van Capital Advertising, kijkt uit naar de verdere samenwerking: "Het is mooi om dit fantastische team te mogen ondersteunen zegt hij. "Door de optimalisering van de Social Media-kanalen stijgt het aantal fans en de betrokkenheid sterk. De communicatiekracht van het team wordt daarmee vergroot. Hierdoor kunnen nog meer liefhebbers de verrichtingen van de schaatsers volgen in de aanloop naar Pyeongchang en krijgen de ploeg en sponsoren nog meer exposure.’’Capital Advertising ontwikkelt al ruim 25 jaar toonaangevende campagnes. Het bureau heeft veel affiniteit met sport en is verbonden aan LottoNL-Jumbo Schaatsen, LottoNL-Jumbo Cycling, NN Running Team, PSV en Ajax. Met klanten zoals Heineken, Van Lanschot en Invicta heeft het bureau ook buiten de sport diverse relaties.