SPORTFIVE exclusieve sales agent Hospitality Programma EURO 2024

Naast vele anderen landen is SPORTFIVE ook in Nederland de exclusieve sales agent van het Officiële Hospitality Programma voor de UEFA EURO 2024™. Dit houdt in dat SPORTFIVE in Nederland exclusiviteit heeft op de verkoop van alle Hospitality arrangementen voor de UEFA EURO 2024™ in Duitsland.

De openingswedstrijd van de UEFA EURO 2024™ vindt over precies een jaar plaats in München op 14 juni 2024. Naast München zijn er negen andere speelsteden, waaronder Keulen, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Leipzig en Stuttgart. De finale vindt plaats op 14 juli 2024 in het Olympiastadion Berlijn.

Het Officiële Hospitality Programma voor de UEFA EURO 2024™ biedt een breed scala aan premium arrangementen die de mogelijkheid bieden om voetbalwedstrijden op het hoogste niveau te bekijken in een exclusieve setting. Van het aanmoedigen van het Nederlandse elftal tot het bijwonen van een iconische EK-finale in het Olympiastadion Berlijn. Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om de hospitality arrangementen die beschikbaar zijn voor de UEFA EURO 2024™:
• Venue Series: bezoek alle wedstrijden die plaatsvinden op één locatie.
• Final Series: bezoek de halve finale(s) in Dortmund en/of München plus de Finale in Berlijn.
• Follow My Team: bezoek de groepswedstrijden van je favoriete team.

Voor meer informatie over de beschikbare hospitality arrangementen, kan men terecht op de website van SPORTFIVE: https://sportfive.nl/sports/fo... of contact opnemen via hospitality2024.nl@sportfive.com .

SPORTFIVE is een toonaangevend internationaal sportmarketingbureau dat op strategische en creatieve wijze merken, rechtenhouders, mediaplatforms en fans met elkaar verbindt. Met een wereldwijde aanpak en een netwerk van meer dan 1.200 lokale experts verspreid over 52 kantoren over de hele wereld, waaronder Nederland, is SPORTFIVE actief in alle grote sporten. In Nederland maakt SPORTFIVE gebruik van haar expertise en netwerk om merken en clubs te ondersteunen bij vraagstukken rondom sportsponsoring.