TIG Sports kijkt uit naar gezond en sportief 2022

Ondanks de grote beperkingen bij de organisatie van sportevenementen dit jaar, kijkt TIG Sports trots terug op wat in 2021 wél is gerealiseerd. “Ook in 2022 is onze kalender weer goed gevuld en hopelijk kunnen dan weer veel meer sportfans daarvan live getuige zijn", zegt managing partner Niels Markensteijn van TIG Sports.

“Net als in 2020 heeft corona dit jaar een grote impact gehad op de sportevenementen waarbij TIG Sports betrokken is geweest”, concludeert managing partner Niels Markensteijn van TIG Sports, die trots is op wat desondanks is bereikt. “Ondanks alle beperkende maatregelen hebben we een bijdrage geleverd aan mooie successen en zelf mooie evenementen kunnen organiseren. Denk aan een volledig online Tata Steel Chess Tournament, het WK en OKT Shorttrack, de eerste Allianz Regatta, het WK BMX op Papendal, het Dutch Open op Bernardus en het Olympic Festival tijdens Tokyo 202One.”

De eerste Nederlandse Grand Prix sinds 36 jaar in Zandvoort was niet alleen organisatorisch een groot succes, maar dankzij de zege van Max Verstappen ook een ongekend sportief hoogtepunt.
“Die lijn willen we uiteraard in 2022 doortrekken. Ook voor volgend jaar is de kalender goed gevuld. Zonder andere evenementen te kort te doen, trekken volgend jaar de Invictus Games en het WK Volleybal voor vrouwen speciale aandacht”, verwacht Markensteijn, die TIG Sports in deze uitdagende periode zag groeien tot een multi-sportbedrijf met 40 zeer gedreven fulltime specialisten.

TIG Sports is gespecialiseerd in het creëren, vernieuwen en organiseren van grootschalige internationale sportevenementen in Nederland. Met een team van veertig vaste medewerkers is TIG Sports verantwoordelijkheid voor het gehele proces, van conceptontwikkeling, financiering en budgettering tot en met het afleveren van een kwalitatief hoogwaardig sportevenement. De ambitie van TIG Sports is om actief betrokken te zijn bij de grootste internationale sportevenementen in Nederland.