Bruynzeel Keukens nieuwe hoofdsponsor van JazzBoZ

​Van 10 t/m 12 juni vindt de 46e editie plaats van JazzBoZ – het jaarlijkse Jazzevenement van Bergen op Zoom. Bruynzeel Keukens, van oudsher gevestigd in Bergen op Zoom, verbindt zich voor de komende drie jaar als hoofdsponsor en naamgever aan dit evenement.

Door zich te verbinden aan een Bergs evenement onderstreept het bedrijf haar warme band met, én het belang voor de regio. Bruynzeel Keukens is de grootste keukenproducent van de Benelux; het hoofdkantoor en de keukenfabriek zijn sinds 1963 gevestigd in Bergen op Zoom. Met ruim 500 medewerkers in Bergen op Zoom is het één van de grootste werkgevers van de Brabantse Wal.

Nu het jazzfestival na twee jaar weer doorgaat, was 2022 het moment voor de directie om het hoofdsponsorschap in te vullen. Op 25 maart zette Ron van den Berg (CCO) zijn handtekening onder een 3-jarig contract waarin de samenwerking als hoofdsponsor en naamgever van het festival officieel werd vastgelegd. Dit werd beklonken onder het genot van een hapje en drankje. De band Mom’s Kitchen, die bestaat uit 12 enthousiaste muzikanten hebben er, zoals altijd, een feestje van gemaakt en de juiste toon voor Bruynzeel Keukens JazzBoZ 2022 gezet.

Tijdens het festival vinden er meer dan 60 optredens plaats op binnen- en buitenpodia in de historische Bergse binnenstad, hiermee zet JazzBoZ de traditie van straatorkesten voort. Niet alleen plaatselijke orkesten krijgen een podium tijdens het programma, maar ook orkesten die spelen op festivals in heel Europa.

Voor Bruynzeel is 2022 een extra feestelijk jaar, omdat deze zomer het 125-jarige bestaan van het merk wordt gevierd.