GelreDome kiest voor Jupiler

GelreDome, het voetbalstadion van Vitesse en evenementenlocatie, start een exclusieve samenwerking met biermerk Jupiler. Afgelopen 10 jaar was Heineken de exclusieve bierleverancier.

"Jupiler is als merk zeer nauw verbonden met muziek. Jaarlijks wordt Jupiler gedronken op meer dan 200 events en in de grootste muziekzalen van het land. We zijn enorm trots dat ons bier nu ook uit de kranen van ''Het Grootste Theater van Nederland'' stroomt", zegt Pieter Anciaux, horecadirecteur AB Inbev.

GelreDome is op haar beurt zeer ambitieus. "Ruim een miljoen mensen passeren hier ieder jaar en ons theater is jaarlijks de thuisbasis voor vele grootschalige evenementen. Kwaliteit en service staan dus voorop. Het enthousiasme bij AB Inbev smaakt naar meer en met de merken naast Jupiler kunnen wij aanvullende wensen van onze bezoekers op een uitstekende wijze invullen", zegt Hèrald van de Bunt, directeur van GelreDome.

Beide bedrijven willen mensen samen brengen voor een betere wereld en om samen te genieten. De exclusieve samenwerking is gestart op 1 januari 2018. Jupiler zal zich inzetten om de beleving van de bezoekers van GelreDome naar een nog hoger niveau te tillen. "We willen bijdragen aan het succes van dit iconisch theater", zeggen Caroline Klaassen en Rik Blokland, brandmanagers van Jupiler Nederland. "We kijken uit naar deze samenwerking en laten we proosten op deze frisse start!

Vitesse doet momenteel een nieuwe poging om de GelreDome te kopen. De Arnhemse voetbalclub ziet kansen nu de eigenaar van het stadion, vastgoedbedrijf Spes Bona, al haar andere bezittingen heeft verkocht en alleen GelreDome nog over heeft. Vorig jaar ging na 10 jaar de Amsterdam Arena over van Grolsch naar Heineken.