Miele stoomt door op Lowlands

Na het succes van de PowerWash activatie vorig jaar, is Miele ook dit jaar van de partij op Lowlands. Naast het ‘meest doorgedraaide alternatief voor de campingdouche’ is er dit jaar ook aandacht voor de fijnproevers met de Miele Stoomoven.

Om ook bij een jongere doelgroep merkvoorkeur te creëren, is vorig jaar de Miele PowerWash op Lowlands ingezet. In een enorme wasmachine konden bezoekers zelf, op een verrassende manier, een kort ‘wasprogramma’ ervaren. Terwijl ze feestend stonden te bubbelen, werden de festivaloutfits van de bezoekers gewassen, gedroogd en gestreken.

Naast de Miele PowerWash legt Miele dit jaar ook een link naar haar keukenapparatuur met de Miele Stoomoven als foodstand. Op het festivalterrein staat een uitvergrote stoomoven, waar de hele dag koolhydraat- en eitwitrijke stoomgerechten worden verkocht. Bomvol energieke voedingsstoffen die in de stoomovens van Miele volledig behouden blijven, zoals vitamines en mineralen. Zo kan de feestvierende Lowlandsganger snel weer opladen. Daarmee wordt niet alleen de buitenkant, maar ook de binnenkant van de festivalganger verzorgd.

De Miele PowerWash is te vinden op de Campinglaan, tegenover camping 3 & 4 en is dagelijks geopend van 09:00 tot 16:00 uur. De Miele Stoomoven is te vinden op het festivalterrein in de LLowzone en is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur. De Miele PowerWash won vorig jaar een SponsorRing in de categorie Entertainment en Events.