Brand luidt festivalseizoen in met Paaspop Blond

Speciaal voor Paaspop, dat plaatsvindt tussen 29 en 31 maart, introduceert Brand een limited edition bier: Paaspop Blond. Een ongefilterd, blond speciaalbier met een licht fruitige smaak en een hint van banaan. Het bier is gebrouwen in samenwerking met Paaspop en Sligro.

Paaspop Blond is tijdens het festival zowel op tap als fles verkrijgbaar en op de camping in blik. Vanaf 4 april kunnen liefhebbers ook terecht voor het speciaalbier bij de Sligro. "Paaspop Blond is de perfecte dorstlesser in de vroege voorjaarszon en staat symbool voor een heerlijk zonnig samenzijn met vrienden", volgens Brand.

Om het ongefilterde blond bier te brouwen, sloegen Paaspop, Sligro en Brand de handen ineen. “Samen kozen we voor de beste ingrediënten - water, gerstemout, tarwemout, kandijsuiker, citrahop en paradijszaad - en proefden we tot we met volle overtuiging konden zeggen: Ja dit is 'm. Dít bier past perfect bij Paaspop”, zegt Nils Reichhardt, meesterbrouwer van Brand. Peter Sanders, organisator van Paaspop, is het daarmee eens: “Het Paaspop Bier van Brand sluit perfect aan bij ons festival: het is fris, fruitig en niet te zwaar. Een heerlijk festival bier dus!”

Het blonde speciaalbier wordt tijdens Paaspop aan het festivalpubliek gepresenteerd en is daarna vanaf 4 april bij de zelfbedieningslocaties van Sligro als limited edition verkrijgbaar. Bij een aankoop van een Brand product maken klanten kans op kaartjes voor Paaspop 2025. Bovendien krijgen vijf horecazaken in de omgeving van het festivalterrein in Schijndel Paaspop Blond exclusief op de tap. Hier krijgen bezoekers bij een bestelling een mooi Paaspop Blond-glas én maken zij kans op een weekendticket voor het dan alweer uitverkochte Paaspop 2025.