Maaza viert Rotterdam Unlimited Zomercarnaval met tropische dranken én ijs

Maaza, bekend van de tropische fruitdranken, heeft de handen ineengeslagen met Rotterdam Unlimited om het Zomercarnaval in Rotterdam groots te vieren. Het van oorsprong Indiase merk legt al 50 jaar de focus op genieten en past daardoor perfect bij het Zomercarnaval. De merknaam Maaza betekent namelijk ‘genieten’ in Hindi.

Het partnerschap tussen Maaza en Rotterdam Unlimited is gebaseerd op een gemeenschappelijke passie voor culturele diversiteit en het vieren van verschillende internationale tradities. “De link tussen Maaza en het Rotterdamse Zomercarnaval is heel logisch”, aldus Eva van der Vegt van organisator Rotterdam Unlimited. “Samen willen we een onvergetelijke ervaring creëren voor culturen van over de hele wereld, die samenkomen op het Zomercarnaval. De tropische smaken van Maaza kunnen daarbij niet ontbreken”.

Maaza heeft een breed assortiment aan fruitdranken met exotische smaken als Tropical, Guave, Lychee en Passievrucht. De populairste smaak Mango is twee dagen lang overal op het festival verkrijgbaar.
Tijdens het hoogtepunt van het Zomercarnaval, de straatparade, zal Maaza schitteren met een eigen praalwagen. Daarnaast heeft het merk nog een verrassing in petto voor de festivalbezoekers met de nieuwe Maaza Mango ijsjes.

“We zijn onwijs blij dat we dit jaar weer met Rotterdam Unlimited mogen samenwerken op het Zomercarnaval”, aldus Julie van Bergen, Marketing Manager van Maaza. “Wij geloven dat ons merk perfect aansluit bij de kleurrijke en levendige sfeer van het festival. Onze populairste fruitdrank, Maaza Mango, zal overal op festival verkrijgbaar zijn. Daarnaast bieden we verkoeling met onze nieuwste innovatie: de tropische Maaza Mango fruitijsjes. Samen met heel Rotterdam gaan we er een feestje van maken!”

Maaza is 50 jaar geleden ontstaan in India en is verkrijgbaar in meer dan 60 landen over de hele wereld. Eind 2021 werd Maaza overgenomen door investeringsmaatschappij Standard Investment, de eigenaar van onder meer Riedel.
Het Zomercarnaval is één van de hoogtepunten van de Rotterdamse zomer, waar honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld samenkomen om te dansen, feesten en genieten van de rijke culturele tradities die de stad te bieden heeft. Dit jaar vindt de 36e editie plaats.