Samenwerking ADE en Lynk & Co

Amsterdam Dance Event werkt dit jaar opnieuw samen met innovatieve autoverhuurdienst Lynk & Co. Tijdens ADE wordt er een club geopend die een showroom combineert met een creatieve hub.

ADE Lab programmeert in de eigen showroom aan het Rokin Lynk & Co Club Space. Een drie dagen lang programma dat bestaat uit masterclasses, presentaties en interviews. Hiervoor werkt ADE Lab steeds een dag samen met Armada Music, shesaid.so. en Fontys ACE.

De eerste dag dat ADE Lab de showroom van Lynk & Co overneemt, staat in het teken van Fontys Academie voor de Creatieve Economie (ACE) uit Tilburg. Als onderdeel van het studieprogramma verkennen studenten de elektronische muziekindustrie in het programma Dance Industry. Zij worden in de Club Space geholpen door docenten en professionals.

Shesaid.so presenteert in de Lynk & Co Club Space een breed programma. Zo is er een paneldiscussie van Studio VRij over het concept van identiteit in de digitale wereld, een interview van de Britse radio-dj Tiffany Calver, en de lezing ‘Navigating New horizons’ over het ‘empoweren’ van Afrikaanse DJ’s voor mondiale kansen met het Zuid-Afrikaanse DESIREE en het Keniaanse Coco Em.

Armada University geeft in de speciale club onder andere masterclasses over de ins en outs van de elektronische muziekindustrie. Daarnaast geven dj’s en producers als Eelke Kleijn en Carly Wilford, hun muzikale geheimen prijs. Ook zal een van de grondleggers van Armada Music, Armin van Buuren, een kijkje geven in zijn werkethiek en productieproces.