Wellbet Aziatische betting partner PSV

PSV verbindt een Betting Partner, speciaal gericht op de Aziatische markt, aan de club. Per direct is Wellbet, één van de grootste spelers op de markt van online kansspelen, als Official Asian Betting Partner aan PSV verbonden. Het contract loopt tot medio 2020.

Wellbet richt zich met dit partnership exclusief op een gedeelte van de Aziatische markt. Eerder al sloot het bedrijf een samenwerkingsverband met de Italiaanse Serie A. Algemeen directeur Toon Gerbrands over de samenwerking met Wellbet. "Het is bekend dat PSV zich al langere tijd oriënteert op sponsorinkomsten uit de kansspelenmarkt. Daarnaast richten we onze pijlen nadrukkelijk op markten buiten Europa, waarbij Azië een zeer interessante markt is. Daar is contact met Wellbet uit voort gekomen. Wij zijn zeer content dat we met een dergelijk grote speler het bereik van PSV buiten Europa kunnen vergroten.”

"We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking tussen PSV en Wellbet succesvol wordt”, zegt communicatie directeur Mark Lu van Wellbet. "Wellbet is een toonaangevend merk op het gebied van sport en entertainment in Azië. PSV is op zijn beurt een topteam in de Eredivisie waar veel wereldberoemde voetballers hun carrière ooit zijn begonnen. Wij kijken uit naar een innovatief partnerschap tussen beide bedrijven.”

Wellbet is sinds 2012 actief op het internet en is in korte tijd uitgegroeid tot &&n van de grootste online kansspelensites in Azië. Het bedrijf staat al jaren bekend om haar grote aanbod online spellen en is trots op het feit dat zij jaarlijks worden geroemd om hun goede klantervaringen.

Eerder dit jaar sloot ook Ajax met KB88 een contract met een bettingpartner speciaal gericht op de Aziatische markt.