Douwe Egberts en Stadsschouwburg Utrecht verlengen sponsorovereenkomst

Stadsschouwburg Utrecht en Douwe Egberts hebben hun sponsorovereenkomst met drie jaar verlengd met ingang van 1 januari 2014.

De langdurige samenwerking, al sinds 1993, wordt door deze overeenkomst weer bevestigd. Het contract is in de Stadsschouwburg Utrecht ondertekend door Lucia Claus, directeur Stadsschouwburg Utrecht, en Luc van Gorp, General Manager Douwe Egberts Retail Nederland.
Al 10 jaar zijn beide Utrechtse iconen aan elkaar verbonden door de naamgeving van de grote theaterzaal: de Douwe Egbertszaal. In de afgelopen jaren is de samenwerking tussen beide partijen geïntensiveerd.

Directeur Stadsschouwburg Utrecht Lucia Claus: "Onze schouwburg, in het hart van de stad, is een plek van ontmoetingen en daar hoort natuurlijk lekkere koffie bij. Net als wij, is Douwe Egberts onmiskenbaar verbonden aan Utrecht. Daardoor voelt onze samenwerking dichtbij en vertrouwd, zoals buren op elkaar kunnen steunen."

D.E directielid Luc van Gorp: "Wij zijn trots op onze duurzame relatie met de Stadsschouwburg Utrecht. Als bekend koffiemerk en een van de grotere werkgevers in Utrecht vinden wij het van belang ook een bijdrage te leveren aan de culturele sector in de stad. Dit gebeurt mede door onze deelname aan de Stadsschouwburg Foundation."

Douwe Egberts draagt direct bij aan de kwalitatieve beleving van een avondje uit met de nieuwe koffiemachines met versgemalen koffie. D.E organiseert daarnaast ook regelmatig ontvangsten in de Stadsschouwburg Utrecht en verrast de eigen medewerkers met kinderen jaarlijks met een traditionele Sinterklaasvoorstelling in de schouwburg.

Stadsschouwburg Foundation

D.E maakt onderdeel uit van de Stadsschouwburg Foundation. Een samenwerkingsverband van overheden, onderwijsinstellingen en ondernemingen uit het topsegment van het Utrechtse bedrijfsleven dat de ambities van Stadsschouwburg Utrecht ondersteunt. Bijdragen van de Founders stellen de schouwburg in staat jaarlijks een aantal exclusieve (en kostbare) producties in het programma op te nemen. Op die manier draagt de Foundation bij aan een kwalitatief hoogwaardig artistiek aanbod voor de inwoners van Utrecht en omstreken.