ING verlengt sponsorcontracten

ING verlengt haar sponsorcontracten met Vereniging Natuurmonumenten en het Koninklijk Concertgebouworkest tot en met 2006.

Wat betreft Natuurmonumenten is het nieuwe contract afgelopen week getekend. De looptijd is van 2003 tot en met 2006. Met de sponsoring is een bedrag gemoeid van 500.000 euro. De verlenging van het contract met het Koninklijk Concertgebouworkest zal komende weken worden getekend. Dit contract loopt tot en met augustus 2006. Hier is de sponsorbijdrage van ING 400.000 euro.
De sponsorovereenkomst die de financiƫle instelling had met de KNVB was al eerder verlengd tot 2006. Daarmee heeft de ING al haar drie grote corporate projecten lopen tot en met 2006.

Gerard Jongerius, hoofd corporate sponsoring & business events, laat desgevraagd weten dat de groep zich op corporate niveau zal concentreren op de grote projecten KNVB, Natuurmonumenten, Concertgebouworkest en Grachtenfestival. Daarbij is het de bedoeling dat op commercieel niveau behalve door de concentratie ook getracht zal worden in te verdienen door een vergroting van de efficiency.