Koninklijk Theater Carré en GROHE tekenen partnership

GROHE en Koninklijk Theater Carré zijn een partnership aangegaan. GROHE helpt daarmee aan de vernieuwing van de artiestenkleedkamers en draagt bij aan een duurzaam theaterbezoek.

GROHE is 's werelds marktleider in de sanitairbranche en heeft de kernwaarden kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid hoog in het vaandel. Carré vindt het belangrijk haar artiesten in goed comfort te ontvangen, met name in ruimtes als de kleedkamers en de artiestenfoyer. Een goed voorbereide, tevreden artiest komt tenslotte ook het publiek ten goede.

Carré is blij dat GROHE materialen beschikbaar stelt ten behoeve van de vernieuwing van de kleedkamers. Carré streeft ernaar een duurzaam theater te zijn. Dankzij het partnership met GROHE beschikt het gehele theater over waterbesparende kranen.


“We zijn erg blij met dit nieuwe partnership met een kwaliteitsmerk als GROHE. Duurzaamheid is een belangrijke kernwaarde voor zowel Carré als GROHE en staat hoog op de agenda. GROHE helpt ons om onze ambities hierin te verwezenlijken en een comfortabel theaterbezoek voor zowel artiest als publiek te realiseren. We kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe partner”, zegt Thomas Groen, manager Sales & Partnerships Koninklijk Theater Carré.