SRC Reizen partner Van Gogh Museum

SRC Reizen wordt partner van het Van Gogh Museum. Wibo Anema (directeur SRC Reizen) en Axel Rüger (directeur Van Gogh Museum) tekenden een partnerovereenkomst voor een periode van twee jaar.

SRC Reizen gaat de reizen voor de partners en begunstigers van het Van Gogh Museum naar onder meer Frankrijk en Japan verzorgen. Daarnaast organiseert de reisagent voor haar eigen gasten Van Gogh-reizen die de reiziger meenemen in het voetspoor van Vincent van Gogh. Door middel van deze samenwerking wordt de expertise van beide organisaties fraai gebundeld.

Axel Rüger over de samenwerking: "Wij zijn enorm blij met deze samenwerking, waarin expertise en knowhow wordt gebundeld. Vincent van Gogh was een wereldburger en hij heeft op veel verschillende plekken gewerkt en geleefd. Door onze krachten te bundelen wordt het Van Gogh Museum in staat gesteld om hoge kwaliteit te leveren aan onze begunstigers en omgekeerd kunnen wij SRC Reizen ondersteunen met onze kennis en expertise op het gebied van Vincent van Gogh."

Wibo Anema over de samenwerking: "SRC is als specialist in cultuurvakanties en kunstreizen al jaren reispartner van een aantal spraakmakende musea, zoals de Hermitage en de Nieuwe Kerk in Amsterdam en het Drents Museum in Assen. Wij zijn blij dat we nu ook gaan samenwerken met het Van Gogh Museum."