Ziggo hoofdsponsor Leids Film Festival

Ziggo zal tijdens de vierde editie van het Leids Film Festival optreden als hoofdsponsor.

Uitgangspunt voor het sponsorschap is de gemeenschappelijke waarde die Ziggo en het Leids Film Festival met elkaar delen. Beide organisaties hechten namelijk belang aan het toegankelijk maken van cultureel entertainment voor een breed publiek.

Alexander Mouret, directeur Leids Film Festival, “wij waren op zoek naar een partner die de professionele en culturele maatschappelijke vooruitgang van het festival verder verstevigt. Een partij als Ziggo die met haar producten, diensten en kernwaarden een uitstekende match met het festival heeft, is dan ook een zeer welkome partner.

John Burger, Director Corporate Communications bij Ziggo, “wij hebben de enthousiaste organisatie van het Leids Film Festival leren kennen en delen hun passie voor film en cultuur. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking tijdens het festival en hopen ook onze klanten hiermee op een positieve manier te bereiken.”

Het Leids Film Festival vindt plaats van 27 oktober tot en met 1 november 2009 op diverse locaties in Leiden. Het programma van het Leids Film Festival is vanaf heden beschikbaar op www.leidsfilmfestival.nl.