ATPI Sports Events versterkt managementteam

Als onderdeel van haar internationale groeistrategie heeft travel management- en evenementenorganisatie ATPI Group vandaag twee nieuwe senior leden benoemd voor het managementteam van ATPI Sports Events.

Helen van Berkel, reeds in Nederland eindverantwoordelijk voor Corporate en Sports Events, wordt Managing Director for Sports and Corporate Events voor Nederland en Canada. Michiel Aulbers, reeds werkzaam als Group Sports Strategist, is benoemd als Commercial Head of Global Sports Events.

ATPI Sports Events heeft in de afgelopen maanden een aantal substantiële successen behaald met nieuwe klanten in het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nederland. Enkele voorbeelden zijn de benoeming tot Official Hospitality Agency voor de editie 2017-18 van de Volvo Ocean Race en de benoeming tot Official Ticketing, Travel & Hospitality Services Partner van het Canadese Olympisch Comité. Voor het COC verzorgt het Sports Events team,naast de projecten die zij voor het NOC*NSF al jaren doet, alle reizen van de atleten en begeleiders van Team Canada tot aan de Olympische Spelen van 2024.

In Australië organiseert ATPI Sports Events zowel de zakelijke als teamreizen van de AFL Players Association, het in Melbourne gevestigde vertegenwoordigingsorgaan van spelers uit de Australian Football League. Met bovengenoemde nieuwe rollen voor Van Berkel en Aulbers wordt de ingezette wereldwijde groei van de divisie ATPI Sports Events verder ondersteund. Van Berkel rapporteert aan Andrew Waller, International Director of Corporate Development ATPI Group en Aulbers rapporteert aan Gary Pearce, Chief Commercial Officer ATPI Group.