Dagmar van Stiphout maakt interne transfer binnen Golazo Nederland

Met ingang van februari 2022 verruilt Dagmar van Stiphout zijn functie van senior sportmarketeer bij Triple Double sportmarketing voor de functie van Manager Projectmanagement, Communications & Customer Care bij Golazo Sports.

Beide bedrijven zijn, naast Peak4 en Arko Sports Media, onderdeel van Golazo Nederland waar Remco Barbier sinds 1 oktober j.l. CEO van is. Van Stiphout vormt samen met Manager Events Wim Nuyts de operationele leiding van Golazo Sports en samen rapporteren zij rechtsreeks aan Barbier.

“We zijn blij dat Dagmar zijn carrière voortzet binnen ons bedrijf. Door collega's ervaring op de laten doen bij verschillende onderdelen van Golazo Nederland stimuleren we de samenwerking tussen de onderdelen. Met Dagmar zijn kennis en ervaring zijn we ook beter in staat om onze partners van de tientallen sportevenementen die we met Golazo Sports organiseren beter te bedienen en nieuwe partners aan ons te binden.”, aldus Barbier.

Guido Klomp, managing director bij Triple Double: “Dit is een mooie stap die we Dagmar uiteraard van harte gunnen. We bedanken hem voor zijn energieke bijdrage richting onze klanten en zijn rol in de persoonlijke ontwikkeling van verschillende collega’s. Dit voelt zeker niet als een afscheid, maar als een ‘tot snel’."

Vanuit zijn nieuwe rol is Van Stiphout eindverantwoordelijk voor onder andere de inschrijvingen en customer care van de ruim 300.000 deelnemers van alle hardloop-, fiets- en wandelevenementen, zoals de CZ Tilburg Ten Miles, Eindhoven Marathon, NN CPC Loop Den Haag, NN Marathon Rotterdam, Menzis 4 Mijl van Groningen, KLM Urban Trail Series en verschillende toertochten als KlimClassic, Classico Boretti en Chouffe Classic. Ook de communicatie richting alle betrokken partners en de uitvoering van alle sponsorovereenkomsten behoort tot zijn verantwoordelijkheden.

Van Stiphout kijkt dan ook uit naar zijn nieuwe rol: “Een enorm mooie uitdaging om met een passievol team via de tientallen hardloop-, fiets- en wandelevenementen van Golazo Sports honderdduizenden mensen in beweging te krijgen en houden. En ondanks het feit dat mijn uitvalsbasis Rotterdam wordt, ben ik blij om binnen Golazo Nederland toch verbonden te blijven met Triple Double.”