Dagmar van Stiphout versterkt Triple Double

Triple Double heeft zich per direct versterkt met senior sportmarketeer Dagmar van Stiphout. Dagmar krijgt de verantwoordelijkheid voor een aantal klanten en zal zijn kennis en ervaring ook inzetten voor de kwalitatieve ontwikkeling van de snel groeiende klantenteams.

Vanaf 2010 werkte Dagmar van Stiphout bijna 6 jaar als manager marketing en communicatie bij de KNGU. Met Zeal Sports was hij het laatste anderhalf jaar actief als zelfstandig ondernemer en hielp hij verschillende sportbonden met de ontwikkeling en implementatie van positionerings-, marketing- en salesstrategieën.

Michel van Grunsven, partner van Triple Double: "Door de groei van ons bureau hadden we dringend behoefte aan dragende schouders. Met de toevoeging van Dagmar aan ons team voegen we energieke senioriteit toe. Dagmar kent het klappen van de zweep in zowel een commerciële omgeving als de georganiseerde sport en heeft daarbij relevante managementervaring. Met Dagmar erbij is Triple Double klaar om de gestelde ambities in 2017 waar te maken."

Dagmar van Stiphout: "Ik heb veel respect voor de groei en ontwikkeling van Triple Double de afgelopen 20 jaar. Ik ben gevallen voor de toekomstige uitdagingen en stevige ambities, terwijl het landschap binnen en buiten de sport zo in beweging is. Ondanks het feit dat ik met Zeal Sports een volle klantenportefeuille met mooie opdrachten voor verschillende sporten uitvoerde, miste ik de commerciële, energieke omgeving om samen met ambitieuze mensen resultaten te bereiken. Bij Triple Double krijg ik een unieke kans om mijn passie voor sport, elf jaar ervaring in de commerciële dienstverlening en zeven jaar marketingervaring binnen de georganiseerde sport samen te brengen. Ik ga graag de uitdaging aan samen met het bedrijfsleven de sport nog beter en mooier te maken."