Drie versterkingen voor One:Nil

De groei van One:Nil gaat gepaard met een evenredige groei van het team. Recent heeft het creatieve bureau in de sport zich versterkt met drie aanwinsten.

Het bureau laat weten dat de versterking een investering in specialisme is, waarmee met de juiste focus gebouwd wordt aan de toekomst.

Emiel van Haren zal zich – in de functie van International Business Director – focussen op het internationale klantenbestand en de internationale expansie van One:Nil. Voor zijn dienstverband als Business Development Manager bij Bol.com, werkte Emiel vijf en een half jaar als Export Manager bij Brabantia. Vanuit deze functie bediende hij achtereenvolgens de markten in Europa, Afrika en Azië. Precies die ervaring moet One:Nil helpen om de komende jaren haar internationale groeiambities te realiseren.

Ook Rianne van Zandbergen start bij One:Nil. Rianne heeft een hart dat sneller klopt voor projecten met sociale en duurzame relevantie. Als Senior Client Lead zal ze haar specialisme toepassen op de klanten en projecten die sociaal en duurzaam impact willen maken. Rianne werkt al geruime tijd vanuit een freelance-structuur samen met One:Nil, maar voegt zich nu definitief bij het team. Rianne coördineerde als freelancer de afgelopen jaren onder meer sociaal-maatschappelijke programma’s bij de KNVB en werkte daarvoor in een commerciële functie bij Disney, als media sales & partnerships manager.

Mireille Stevens is gestart in de functie van Bureau Manager. Haar ruimschootse ervaring als HR(D) professional zal primair toegepast worden op het welzijn van en de ontwikkeling van het team van One:Nil. Een investering in de continuïteit van de organisatie. Mireille werkte eerder ruim zes jaar als Learning & Development specialist bij BinckBank en gaf de afgelopen drie jaar als freelancer Coaching & Training voor diverse nationale en internationale corporates.