Jasper Admiraal commercieel directeur Kumpany

Kumpany heeft per 1 januari 2020 haar directie versterkt met Jasper Admiraal (39). Hij zal als commercieel directeur zowel het activatiebureau Kumpany als zusterlabel videobureau BetterMatter commercieel gaan aansturen.

Jasper Admiraal komt van J. Walter Thompson Amsterdam waar hij managing director van het label Make was. Hij kan bogen op 12 jaar bureau ervaring bij onder andere Initiative Tomorrow, iProspect en Dentsu Aegis Network in verschillende commerciële en strategische rollen.

Directeur/eigenaar Jan Paul de Wildt: “We timmeren hard aan de weg met beide labels. Juist de combinatie van live activatie en content doorvertalingen maakt onze propositie onderscheidend. En dat doen we al 20 jaar met een geheel eigen signatuur. Ik was al een tijd op zoek naar de juiste man om de groei samen met mij en het directie team vorm te geven. Jasper brengt veel bureau ervaring mee, heeft de ondernemende ambitie om het verschil te maken en is boven alles een prettige persoonlijkheid. Het profiel van een echte Kumpaan zoals wij dat noemen."
Jasper Admiraal: “Na 12 jaar keer ik terug op het oude nest en dat voelt erg goed! Zowel Kumpany als BetterMatter zijn enorm in beweging en er zit een hele leuke en slimme club mensen die dagelijks het verschil voor onze klanten maken. Ik heb er dan ook superveel zin in, om samen met hen, de klanten en partners de lat steeds een stukje hoger te gaan leggen en samen aan nog meer succes cases te gaan bouwen.”

Naast Jan Paul de Wildt en Jasper Admiraal bestaat de directie van Kumpany en BetterMatter verder uit Mark Beuving (strategie & creatie) en Benk Dagevos (operations). Kumpany vierde in 2019 haar 20 jarig bestaan. Het activatiebureau werkt voor klanten als NS, VodafoneZiggo, Holland Casino, Nespresso, Rabobank, PON, NN Group en Mobiel.nl.