Kumpany breidt uit met nieuwe producer en creatief

Activatiebureau Kumpany groeit ook in 2016 flink door en heeft het team verder uitgebreid. Met twee gezichten: een oude bekende en de ander een nieuwe aanwinst.

Tom Obdam liep eerder stage bij het Amsterdamse activatiebureau en is nu - na een afstudeerstage bij FrieslandCampina - terug om als producer aan de slag te gaan. Diederik Derkzen, eerder werkzaam bij Roorda in Amsterdam en BAR Publicidade in Lissabon, komt als art director het creatieve team versterken.

Kumpany-directeur Jan Paul de Wildt: "2016 is wederom een mooi en goed Kumpany-jaar vol groei. We blijven investeren in de kwaliteit van het team en in een hard veranderend landschap doe ik dat het liefst met het aantrekken van jong talent dat bovenop de tijdgeest zit. Ik ben blij met de komst van Tom en Diederik.”

Kumpany is het sponsoring-; en merkactivatiebureau van Yves Kummer en Jan Paul de Wildt en is werkzaam voor klanten als Ziggo, NS, Rabobank, Delta Lloyd, Yakult, Fox Sports, BNA, Hilton, Holland Casino en NOC*NSF. Het bureau is inmiddels gegroeid naar 25 fte's.