Kumpany breidt uit met videocontent team

Activatiebureau Kumpany breidt haar in-house diensten verder uit met de start van een eigen videocontent team.

Het digitale team start qua bezetting met Luc de Kock (PM), Jerry Kong a Sam (producer), Laurens Verwoest (cameraman) en Morris Maturbongs (editor). Met deze uitbreiding telt Kumpany nu 26 FTE.

Kumpany directeur Jan Paul de Wildt: "Zo’n beetje elk activatieconcept uit onze keuken bevat video, van korte social content tot hele filmprojecten. Samen met live activaties vormt het steeds meer de ruggengraat van de ingezette activatiemiddelen. Onderscheidende formats bedenken is één, maar snelheid en prijs-kwaliteit verhouding in de productiefase is essentieel geworden. Zowel de ontwikkeling in de markt als binnen Kumpany is steeds meer gericht op full service dienstverlening, de start van de nieuwe tak is dan ook een logische volgende stap in onze groeiplannen.”

Kumpany werkt voor klanten als NS, Ziggo, Holland Casino, Maandag, van Dobben, Hilton, Rabobank, Matrix Fitness en BNA. Daarnaast zien regelmatig eigen initiatieven het leven zoals recent het WK Dammen i.s.m. TopNotch en ondersteunt het Heilige Boontjes koffie.